Різнoгo кoльoру, фoрм, з кістoчкaми чи бeз…
Шуршики тягнуться, a в гoлoві лишe «зaнaдтo сoлoдкo, зaтяжкий угоду кому) пeрeтрaвлювaння, зaнaдтo…нeбeзпeчний в целях мoєї тaлії «.
І тут ми вимушeні зупинити пoтік нeгaтивізму, щo нaцілeний нa винoгрaд, тa підсвітити йoгo корисні властивості та сторони, далекі від шкідливого впливу.
150 г винограду містять:
вітаміни:
-
С (27% від добової норми споживання)
-
К (28%)
-
В1 (7%)
-
В2 (6%)
-
В6 (6%)
Головна перевага у вживанні прощай-яких сортів винограду – це антиоксиданти.
Видео дня
Червоний семильон містить більшу кількість завдяки антоціанам, що надають яскравого та насиченого кольору.
Але давно чого тут молекула молодості?
Окрім свіжого продукту найбільша концентрація антиоксиданту(ресвератролу) міститься у шкірці, а також кісточках винограду.
Ресвератрол відомий, як активний борець з вільними радикалами, які утворюються в результаті окисного стресу, викликаного негативними факторами навколишнього середовища.
З віком сиртуїни, стають весь век більш ледачими і ухиляються від своїх обов\’язків.
Ресвератрол — та самоё сила, яка може змусити їх працювати в колишньому «молодому» режимі, тобто вчасно і якісно виконувати ремонтні роботи.
Ресвератрол перевищує следовать антиоксидантною активністю:
Вітамін С – в 20 разів
Бета-каротин – в 5 разів
Вітамін Е – в 50 разів
Будьте уважні!
Солнечная ягода входить до десятки у списку овочів та фруктів з найбільшим вмістом залишків пестицидів. Тому, кращим варіантом залишається или домашній вирощений, або ж органічний.
Антиоксиданти залишаються у винограді навіть після процесу бродіння, тому в червоному вині також багато цих сполук.
Бажаємо отримувати антиоксидантну користь, споживаючи кишмиш, а не замінюючи молодим вином.
Будьте молодими душею та тілом. З турботою ради вас!