Виноград: какой полезнее – красный или белый

Різнoгo кoльoру, фoрм, з кістoчкaми чи бeз…

Шуршики тягнуться, a в гoлoві лишe «зaнaдтo сoлoдкo, зaтяжкий угоду кому) пeрeтрaвлювaння, зaнaдтo…нeбeзпeчний в целях мoєї тaлії «.

І тут ми вимушeні зупинити пoтік нeгaтивізму, щo нaцілeний нa винoгрaд, тa підсвітити йoгo корисні властивості та сторони, далекі від шкідливого впливу.

150 г винограду містять:

вітаміни:

  • С (27% від добової норми споживання)

  • К (28%)

  • В1 (7%)

  • В2 (6%)

  • В6 (6%)

Головна перевага у вживанні прощай-яких сортів винограду – це антиоксиданти.

Видео дня

Червоний семильон містить більшу кількість завдяки антоціанам, що надають яскравого та насиченого кольору.

Але давно чого тут молекула молодості?

Окрім свіжого продукту найбільша концентрація антиоксиданту(ресвератролу) міститься у шкірці, а також кісточках винограду.

Ресвератрол відомий, як активний борець з вільними радикалами, які утворюються в результаті окисного стресу, викликаного негативними факторами навколишнього середовища.

З віком сиртуїни, стають весь век більш ледачими і ухиляються від своїх обов\’язків.

Ресвератрол — та самоё сила, яка може змусити їх працювати в колишньому «молодому» режимі, тобто вчасно і якісно виконувати ремонтні роботи.

Ресвератрол перевищує следовать антиоксидантною активністю:

Вітамін С – в 20 разів

Бета-каротин – в 5 разів

Вітамін Е – в 50 разів

Будьте уважні!

Солнечная ягода входить до десятки у списку овочів та фруктів з найбільшим вмістом залишків пестицидів. Тому, кращим варіантом залишається или домашній вирощений, або ж органічний.

Антиоксиданти залишаються у винограді навіть після процесу бродіння, тому в червоному вині також багато цих сполук.

Бажаємо отримувати антиоксидантну користь, споживаючи кишмиш, а не замінюючи молодим вином.

Будьте молодими душею та тілом. З турботою ради вас!

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.